Il·lumina’m

Pikachu a punt de fer una descàrrega.

Hi ha un forat davant de casa meva. De fet, hi ha un forat de dues rajoles d’ample per moltíssimes de llarg just a la porta de casa, per tant, la gimnàstica matutina per a mi no és opcional si pretenc sortir al carrer. Dos o tres paletes d’aquells de guardiola a l’aire, veu trencada i panxa prominent estan fent alguna cosa al meu carrer que requereix aixecar una tira de vorera. Hauria estat un detall que avisessin que ho farien, més que res per a preparar-me i anar a saltar tanques una setmana abans, però tampoc no és que m’afecti gaire.

El que sí que hauria estat molt bé ―i no puc assegurar que estigui relacionat perquè no en tinc proves, però sembla lògic pensar-ho― és que haguessin avisat que tallarien la llum una nit de nou a dotze. Fa dos dies vaig arribar a casa poc abans de les onze de la nit i el llum de la cuina no s’encenia. Vaig provar altres llums, però cap no funcionava. No havien saltat els ploms, la causa era fora del pis.

No podia cuinar el sopar (tenim vitroceràmica), però tampoc no podia solucionar el problema. Així doncs, vaig agafar pa de motlle, embotit, suc de préssec i un iogurt i vaig fer un sopar humil sota la llum de la finestra.

El més difícil va ser quan vaig voler anar al lavabo: no té finestra i jo no tinc espelmes. Sort en tenim de les noves tecnologies. Vaig treure el mòbil i amb una mà il·luminava mentre amb l’altra apuntava. El problema del mòbil és que té estalvi de bateria i si no premia cap tecla cada pocs segons, s’apagava. Serveix per a una micció breu amb una mà, però no per a posar-se el pijama i entrar al llit.

Casualment hi havia una Game Boy Advanced SP al costat del llit. He dit “casualment”; no us penseu ara que jugo a la primera edició de Pokémon Plata i que aquesta setmana he caçat, per exemple, un Farfetch’d, un Jigglypuff i un Ditto. Com que aquesta versió de la Game Boy té retroil·luminació i no s’apaga cada tres segons ―afortunadament per al jugador―, vaig poder canviar-me i posar-me al llit tranquil·lament.

No creieu que és hora que es reconegui el gran favor que fan els videojocs a la joventut actual?

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.