Des de Lisboa amb amor – 3 oct. 2008

Ja ha passat una setmaneta des de l’últim missatge. Comprovareu que he afegit algunes adreces més al correu electrònic perquè hi havia certs energúmens que no estaven complint les seves funcions d’informadors. És una llàstima veure com gent que un dia va caure tan baix en el safareig recuperen la dignitat en el moment menys adient.

Bé, deixem de banda els detalls insignificants (que seríeu vosaltres) per a parlar de les coses que realment importen (que seria jo).

El punt més a l'oest del continent europeu [foto: Mark Karochkin]

El punt més a l’oest del continent europeu [foto: Mark Karochkin]

Una setmana dóna temps per a tot i més i si hi ha una cosa que jo sé fer és “tot i més”. Ja tinc uns quants contactes (no, no cal riure) a Lisboa i fins i tot a fora. Aquests dies els he aprofitat per a conèixer la ciutat a peu i dissabte vaig anar d’excursió. Vaig agafar el tren cap a Cascais i allà m’esperaven amb un Citroën Saxo (un cotxe blau per als que no hi enteneu), amb el que vam recórrer una minúscula part de Portugal fins a Sintra. De camí vam passar per la Boca do Inferno i el Cabo da Roca, que són un lloc on temps enrere morien molts mariners i actualment un picador nocturn el primer i el punt més occidental d’Europa (altrament dit, el cul del món) el segon.

També he de dir que tinc feina. Em van acceptar com a professor de castellà nadiu per raons òbvies, però queda bastant lluny de casa i faig més hores de viatge que de classes. Per tant, vaig acceptar una feina de telefonista. Treballaré per a l’editorial Salvat i em passaran trucades de gent que vol comprar llibres Disney. Jo he d’apuntar l’adreça i poc més em sembla. Evidentment, tot en castellà. Va venir un home de mare valenciana i d’esquerres per a comprovar el meu castellà i vam acabar parlant d’Obrint Pas en català…

I els detalls sucosos me’ls guardo per a mi.

No voldria acomiadar-me sense fer especial esmena a tots els que en aquests dies fareu/an/em anys i perdoneu que no us/els/ens citi un a un, però és que sou/són/som molts. També vull donar les gràcies to the Virgin of Guadalupe i a Televisió de Catalunya per fer Bola de Drac en català i no en portuguès (amb aquests dobladors pèssims i el Cor Petit amb veu robòtica).

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.