Sol a classe 2: Perduda en algun lloc

Si no reconeixíeu el títol de la primera pel·lícula, dubto que reconegueu el subtítol de la segona, Perdut a Nova York; tot i que ara ja esteu avisats i els més espavilats potser heu lligat caps. En tot cas, aquí teniu la continuació promesa.

S'ha de tenir mala sort!

La segona setmana de l’epopèia escolar, la passada, ja van preveure la situació i van demanar les tutores que es possesin al meu servei, acadèmicament parlant. Així que vaig estar acompanyat a cada grup per una alumna extra que treia dos o tres caps a la resta. A tots els grups? No. Una de les tutores em va dir que aprofitava que els nens estaven concentrats en un text per anar al lavabo. Debia tenir greus problemes intestinals perquè no va tornar fins a l’hora de recollir.

Tot i que la solució era suficient per a aquella setmana, no era acceptable a llarg termini per dos motius —jo sempre en tinc dos de tot. D’una banda, ja sabeu que jo treballo pel que em paguen i no em paguen per encarregar-me de l’anglès curricular de quatre cursos. D’altra banda, jo només hi sóc la meitat de dies i no tinc els més petits i això implica que es perden més de vint hores setmanals de classes.

Vaig preguntar si vindria algú a fer la substitució i em van dir que ja havien trucat i que no hi havia professors d’anglès disponibles en tot Catalunya i que enviarien una professora d’educació física a partir del dilluns següent. You must be joking!

Bé, us torno a deixar a mitges per la vostra pròpia estabilitat mental. Recordeu que ningú no s’ho esperava, però hi va haver Sol a casa 3.

5 thoughts on “Sol a classe 2: Perduda en algun lloc

  1. Doncs resulta que la noia no és tan dolenta com pensàvem, però això no ho sabreu fins a la pròxima edició (que sé que tu especialment valores el meu escriptus interruptus).

  2. Home, no, és una escola pública. Si fos un institut públic ja no t’ho negaria; més que res per les alumnes…

    Ja he escoltat el programa. Molt bé, molt bé. No pel teu èxit, sinó per fer-me una mica de propaganda, que sempre s’agraeix 😛

  3. Retroenllaç: Sol a classe 3 « Visc en un bloc

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.