Tres llibres qualssevol per al nou curs

Ha començat el curs o ho està a punt de fer per als que el comenceu a l’octubre. La qüestió és que setembre és un d’aquells mesos en què es fan plantejaments com anar al gimnàs, millorar l’anglès o llegir més. Bé, no us puc ajudar amb el gimnàs, però aquí teniu tres llibres que vaig comentar en el germà anglès d’aquest blog si busqueu idees per a lectures en anglès. Feu clic a l’enllàç dels títols si en voleu llegir els detalls.

Alguna portada està més elaborada i alguna menys. El mateix passa amb els llibres. I no dic que coincideixin

Alguna portada està més elaborada i alguna menys. El mateix passa amb els llibres. I no dic que coincideixin

ROBERTS, Gareth. Only Human. London: BBC Books, 2005.

`Somebody’s interfering with time. The Doctor, Rose and Captain Jack arrive on modern-day Earth to […] discover a Neanderthal Man, twenty-eight thousand years after his race became extinct. […] Who are the mysterious humans from the distant future now living in the distant past? What hideous monsters are trying to escape from behind the Grey Door?’

HADDON, Mark. The Red House (2012). London: Vintage Books, 2013.

‘Angela and her brother Richard have spent twenty years avoiding each other. Now, after the death of their mother, they bring their families together for a holiday in a rented house on the Welsh border. Four adults and four children. Seven days of shared meals, log fires, card games and wet walks.’

PRATCHETT, Terry. Only You Can Save Mankind (1992). London: Corgi Books, 1993.

‘As the mighty alien fleet form the very latest computer game thunders across the computer screen, Johnny prepares to blow them into the usual million pieces. And they send him a message: We surrender. […] It’s hard enough trying to save Mankind from the Galactic Hordes. It’s even harder trying to save the Galactic Hordes from Mankind.’

One thought on “Tres llibres qualssevol per al nou curs

  1. La saga d’en Johnny Maxwell no està malament, però està enfocada a un públic més jove que tu i jo, però que coi, es Terry Pratchett, per tan sempre val la pena llegir-lo. Però bé, ara ja pots deixar el mon de la probabilitat estadística i torna a llegir Discworld

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.