En l’última entrada us animava a participar al science slam d’Orlando. Com que sé que sou més aviat mandrosos i preferiu mirar a fer, us ensenyaré el que us perdreu per no haver-vos-hi apuntat.
![Un dels participants de Nantes [extret del vídeo]](https://oscarazalbloc.files.wordpress.com/2016/09/michael-eckerstorfer-science-slam-setac-nantes-2016.gif?w=700)
Un dels participants de Nantes [extret del vídeo]
Des de llavors, a tots els congressos hi ha desconeguts que se m’acosten per recordar-me que per ells el meu espectacle va ser molt més memorable que qualsevol estudi que faci al laboratori. Però no em preocupa si al final puc viure d’això.
La Society of Environmental Toxicology and Chemistry (SETAC) m’està ajudant a aconseguir-ho. El desembre passat, SETAC Globe va publicar una entrevista al guanyador de la primera edició i a mi, de la segona. I ens van oferir presentar el science slam d’aquest any a Nantes. No cal dir que vam acceptar —fet que no evita que ho digui.
És frustrant decebre a tothom que pregunta si hi ha cap vídeo del musical. D’altra banda, aquest any el meu copresentador, el Michele De Rosa, va filmar tot l’espectacle. Bé, la bateria de la càmera es va acabar durant l’última participant, però van reconstruir el final amb trossos enregistrats per l’Erika Brockmeier, que feia un reportatge del science slam. Aquest és el vídeo de la sessió (quasi) sencera. Sí, és en anglès i sense subtítols.
Un vídeo massa llarg, quins són els millors moments? Si es que n’hi ha…
Si et refereixes als moments en què surto jo: minuts 5-15, 28-33, 52-55, 1h08-1h12. Si vols veure algun dels participants, els primers (min 15) tenen gràcia i fan molt senzilla una cosa que podria no ser-ho i la tercera (min 55) no és tan simple però és més visual/acrobàtica. El segon comença molt bé, però es perd a la meitat i s’allarga massa.
Jo que pensava que la ciència havia de ser seria xD
Com t’ho fas sempre per trobar una excusa per acabar cantant?
La ciència és seriosa; la manera d’explicar-la depèn del científic.
Pel que fa a cantar, la veritat és que no ho sé. És un mal hàbit per al qual ni tan sols estic preparat. Però més d’un cop en congressos se m’han acostat desconeguts per preguntar quan ho tornaria a fer (de debò).
Retroenllaç: ‘Seafood Tango’: peix, marisc i cabaret | Traduquímica et al.