Apagat o fora de cobertura

En l’era de la tecnologia és inconcebible que algú no tingui telèfon mòbil i difícil d’imaginar que no sigui tàctil, amb connexió a Internet i tota una tirallonga d’aplicacions. I llavors aparec jo.

Aquest és el meu estil.

Després d’anys resistint els atacs dels amics que asseguraven que un mòbil reforçaria els nostres llaços i a punt d’acabar els estudis universitaris per no tornar a posar els peus en una universitat, vaig cedir a la pressió social en previsió de facilitats laborals. Malauradament, em vaig embolicar amb màsters i ni vaig fer gestions laborals ni els amics em van fer més cas que abans.

Tant amics com alumnes miren els meus mòbils amb estupefacció perquè sempre són d’última generació, de l’última que sobreviu, vull dir. Fa dues setmanes em vaig comprar el meu tercer mòbil i, com els altres, fa trucades i envia missatges de text i res mes.

Aparentment la meva actitud provocarà l’extinció de la raça humana perquè tothom preveu tenir accidents a la muntanya o estant sol a casa o a la feina, o ser violat, torturat i mutilat, i sembla que llavors, tot i que mai no em truquen, seré l’única persona amb qui podran contactar perquè eviti aquesta desgràcia que estarà passant en aquell mateix moment a vés a saber quants quilòmetres de mi i contra la que, de totes maneres, no crec que pogués fer res.

4 thoughts on “Apagat o fora de cobertura

  1. jo fa un temps que vaig acabar cedint a la pressió social, no podia ser un autèntic hub d’inteconnexions entre els amics sense el whatsup dels nasos

  2. Jo encara sobrevisc. Com que tinc els amics acostumats a les comunicacions estrictament pràctiques, han acceptat que tenir l’opció de poder enviar-me un missatge o fer una trucada ràpida per donar o demanar la informació realment important ja és un luxe.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.