L’amic inesperat

Fa uns dies em vaig llevar uns deu minuts després que sonés el despertador, com de costum, sense sospitar què trobaria al lavabo, un nou amic.

No recordo com va ser ni quan va aparèixer, suposo que en algun moment de la nit, però sembla que vam dormir junts. Imagineu com n’és de desagradable ser envaït de bon matí quan et dirigeixes a la dutxa. No obstant això, en aquell moment ja era massa tard i vaig decidir fer com si res i seguir amb el meu ritme normal; ja marxaria quan volgués.

El problema és que no em deixa estar. El tinc enganxat a totes hores i no sé què fer. I és que, a part de pesat, em fa quedar malament. És lleig, gros, amb aquell punt greixós que fa que li brilli la pell, blanc com un mort i no diu res, només assenyala impertinentment a qualsevol que se m’acosta fins que passa de llarg. És veritablement molest.

Una tarda, assegut al sofà, em va passar pel cap d’obrir-lo per la meitat, rebentar-lo i perdre’l de vista. Una animalada. Jo no sóc d’aquest tipus, a més, diuen que aquestes coses et marquen per tota la vida. Suposo que el millor serà ignorar-lo fins que marxi per voluntat pròpia.

El meu nou amic és com un gra al cul, el que passa és que no el tinc al cul, sinó a la cara.

5 thoughts on “L’amic inesperat

  1. Aaaaaiiiiiii!!! Tan bon concepte com en tenia de tu; ara ho has espatllat 😦

    Posa-t’hi una mica de dentrífic i no vagis de Torrente per la vida, home!

  2. Bon concepte, Montse? D’on l’has tret? Vols dir com a persona o físicament? Perquè si és com a persona, això no te l’hauria de canviar. I si és físicament, no sé d’on ho has tret. En tot cas, aquesta entrada la vaig preparar a principi de setmana i ja ha marxat, no pateixis.

    Pons, i no és això el que valores de mi?

  3. Vols dir que has dinat bé? En tot cas, no sé per què us exclameu tant si no és pas tan greu fins que no arribes al final. Però vaja, ja fa una setmana que l’amic va marxar. No patiu.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.