Una tapa a Barcelona – Sobre bars ineficients

Després d’un cap de setmana en què vaig celebrar un grapat d’aniversaris en dues nits, el cap de setmana passat vaig voler fer un descans a l’hora de sopar i aprofitar el De tapes per Barcelona.

El proppassat dissabte, després d’un dia de treball quasi intensiu, vaig quedar a les 9 del vespre amb els químics de cap d’any per celebrar l’aniversari d’una noia. Volíem aprofitar l’oferta de tapa i cervesa a 2,40 € del De tapes per Barcelona.

En alguns bars, millor que en altres. (font)

En alguns bars, millor que en altres. (font)

La celebració va començar d’una manera curiosa, ja que quan vaig arribar em van informar que l’homenatjada no hi assistiria. No obstant això, les tapes ens esperaven —o potser hauria de dir la tapa.

Havent fet la primera consumició a dalt de tot de la rambla de Catalunya, vam enfilar cap a la plaça del Sol de Gràcia tot esquivant els cavalls i els perillosos projectils dolços de Sant Medir. En el següent bar, a part d’una companya de traducció que no havia vist des de la carrera, vam trobar una cambrera que dissipava la cua de clients per falta de provisions alhora que els convocava passada mitja hora. Per no esperar, ens vam desplaçar a un altre bar del recorregut on pretenien que esperéssim, no mitja, sinó una hora sencera! Ningú més troba molt poc professional i insultant que en la sisena edició del De tapes per Barcelona no hi hagi algú preparant tapes sense parar en comptes d’esperar a vendre l’última?

Feia quasi dues hores que ens havíem pres l’única cervesa amb la tapa corresponent i vam decidir anar directament a sopar. Un sopar en què la disculpa posterior no podia alterar el fet que els quatre frankfurts —d’elaboració complicada com pocs plats— haguessin arribat escalonadament en un interval de vint minuts.

Es pot celebrar un aniversari de tapes per Barcelona sense qui fa els anys i amb una sola tapa? Sí, es pot.

2 thoughts on “Una tapa a Barcelona – Sobre bars ineficients

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.