Publicitat camuflada com a regal

Tots hem utilitzat els bolígrafs verds d’una caixa i hem portat samarretes o bosses que ens regalaven des de begudes alcohòliques fins a la carnissera del barri. Ens ho fan passar per regals, però en realitat busquen propaganda gratuïta.

Com que és ple estiu i el nombre de visites disminueix perquè els lectors aprofiteu, com és normal, per anar a la platja o a la muntanya o simplement llegir un llibre i desconnectar de l’ordinador; avui vull premiar els seguidors fidels —altrament coneguts com persones amb un estiu ben avorrit— amb una cosa inèdita en aquest blog: fotos frontals de l’autor!

Si ho recordeu (i si no ho recordeu no canviareu pas la realitat) fa tres anys vaig publicar una foto més posterior que lateral d’un servidor mirant la posta de sol. Fa un parell d’anys també em vau veure les mans fent biquinis. Això no obstant, mai no heu tingut més detalls del meu aspecte i, tot i que us poden interessar més aviat poc, avui us els ofereixo.

La primera foto es del VII Seminari de Terminologia: «La nomenclatura química de la IUPAC en català» que es va celebrar el novembre passat. En aquell seminari de la SCATERM a la Facultat de Química de la UB vaig presentar el Compendi de nomenclatura en química analítica de la IUPAC, també anomenat Llibre taronja.

Sembla que a l'Àngels (asseguda a la taula) li interessi més el cartell de la UB que jo, però en realitat mirava la presentació que hi havia projectada al costat (font)

Sembla que a l’Àngels (asseguda a la taula) li interessi més el cartell de la UB que jo, però en realitat mirava la presentació que hi havia projectada al costat (font)

La segona foto és de la II Jornada en Correcció i Assessorament Lingüístic, celebrada el proppassat mes de maig, a càrrec del màster del mateix nom i del Grup d’Estàndard Oral de la UAB. En aquest cas vaig repetir la presentació del meu treball de fi de màster, titulat La qualitat lingüística en els treballs de química analítica i en què hi tractava aspectes de redacció, convencions ortotipogràfiques i qüestions gramaticals i de lèxic.

Moment en què mostro el corpus d'estudi, els treballs majoritàriament cedits per amics perquè els els omplís de vermell (font)

Moment en què mostro el corpus d’estudi, els treballs majoritàriament cedits per amics perquè els omplís de vermell (font)

I, tant si us sembla bé com si no, tancaré l’entrada amb la mateixa imatge que va servir per tancar aquesta jornada.

Un servidor compartint taula amb gent important (font)

Un servidor compartint taula amb gent important (font)

8 thoughts on “Publicitat camuflada com a regal

  1. També es pot anar a la platja i després llegir una entrada en què el traduquímic ensenya el corpus serranus. Només és qüestió d’organització 🙂

    • Precisament, jo sempre tenia el plat més ple perquè era el més prim dels tres i ni així ho va poder canviar. N’hi ha que no hem nascut per engreixar-nos.

  2. Retroenllaç: ‘La terminologia en les ciències de la vida, en la química i en el món educatiu’ | Traduquímica et al.

  3. Retroenllaç: El meu altre màster en química analítica – 1 de 2 | Traduquímica et al.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.