‘Seafood Tango’: peix, marisc i cabaret

Senyores i senyors, el congrés de la SETAC d’enguany inclourà la quarta edició del seu science slam. I jo no m’ho perdria per res del món!

Preparant-me per al video [foto©: Manuel Garcia]

Preparant-me per al video [foto©: Manuel García]

El 27è congrés anual de SETAC Europe se celebrarà a Brussel·les el vinent més de maig. Si heu llegit el meu blog els últims dos anys, ja sabeu que la meva sessió preferida del congrés de la SETAC és el science slam. Si sou nous a casa meva, aquesta sessió permet que els científics presentin la seva recerca d’una manera entretinguda, original i inesperada.

Sempre he pensat que el science slam és com el sexe; fa goig de veure, però dona molt més plaer participar-hi! Per això, un cop més he fet un vídeo de presentació del meu nou espectacle perquè m’admetin a la sessió d’aquest any.

Aquest número de cabaret basat en Cell Block Tango del musical Chicago parla de la seguretat del consum de peix i marisc. Es va estrenar a la conferència final del projecte ECsafeSEAFOOD fa tres setmanes també a Brussel·les. Ara el compartiré amb un públic més gran —perquè no vaig aprendre a maquillar-me per un dia i prou, nenes!

La part positiva és que aquest cop no canto tant. De res.

2 thoughts on “‘Seafood Tango’: peix, marisc i cabaret

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.