Faro Fantasy: The Sprint Visiting – 17 nov. 2008

Sempre buscava això.

Gent, que això s’acaba!

El viatge al nord va ser genial. Vaig fer moltes fotos per als que després les demaneu, però que en realitat no les voleu veure. Potser la millor foto és la que vaig fer a Porto veient la posta sol. No, no és la posta de sol, és la posta sol, perquè no hi havia ningú amb mi. Encara bo que no tenia acompanyant perquè recorria les ciutats en una o dues hores. Vaja, que vaig tornar un dia abans a Lisboa. Vaig estalviar temps i diners ―que sóc català.

Per això el viatge al sud serà com un sprint. Havia pensat anar a Faro i Évora, un dia a cada lloc, però vista la meva velocitat faré Faro-Beja-Évora en vint-i-quatre hores. Això sí, el viatge fins a Faro són quatre hores i agafaré l’autobús de matinada per ser allà quan surti el sol. Dormo l’autobús i aprofito al màxim les hores de sol, sóc un as.

Crec que muntaré una agència de viatges. “Visiti mig Portugal en quatre dies per només 60 euros, pensió completa” serà la primera oferta.

Només em resta invitar-vos a l’aeroport de Barcelona aquest diumenge 23 a les 12.10 h del migdia, terminal C, vol VY5113, per si voleu rebre ―amb pancartes que demostrin el vostre amor, catifa vermella i limusina― un jove atractiu, simpàtic i intel·ligent que vindrà de Lisboa. Per cert, jo aniré en el mateix avió.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.