Lectures en anglès per al curs 2017-2018

Sembla que oferir-vos opcions de lectura en anglès a final de l’estiu —tot i que encara no s’acaba— s’està convertint en una tradició. I sabeu que jo sóc amant de les tradicions. Bé, de fet podeu trobar textos que reafirmen i textos que contradiuen aquesta frase a Traduquímica et al.; fet que demostra que m’ho faig anar com vull segons l’efecte que vull donar.

Un altre cop us enllaço tres breus comentaris de llibre publicats a la versió internacional d’aquest blog. Us porto varietat. Un és de ciència-ficció, ideal per als fans de Doctor Who. El segon és d’humor. Més aviat, humor negre perquè el protagonista és la mort. I l’últim és un clàssic, però no dels gruixuts que t’obliguen a llegir, sinó un de més aviat primet i que enganxa. Feu click a l’enllaç dels títols si en voleu més informació. I si us motiveu a llegir-ne cap, ja em direu què us han semblat.

llibre anglès 2017-18

Un llibre del 2008, un del 2006 i un del… 1891

RUSSELL, Gary. Beautiful Chaos. London: BBC Books, 2008.

‘Dona Noble is back home in London […]. Her grandfather is especially overjoyed—he’s discovered a new star and had it named after him. […] But the Doctor is suspicious about some other changes he can see in Earth’s heavens.’

MOORE, Christopher. A Dirty Job. London: Orbit, 2006.

‘Charlie Asher is a pretty normal guy. […] As Charlie prepares to go home after the birth [of his first child], he sees a strange man in mint-green golf wear at his wife’s hospital bedside […] and from here on out, things get really weird… […] Yep, it seems that Charlie Asher has been recruited for a new job, an unpleasant but utterly necessary one: Death.’

WILDE, Oscar. The Picture of Dorian Gray (1891). London: Penguin Books, 1994.

‘When the exquisitely handsome Dorian Gray sees his portrait he dreams of remaining young forever while his painted image grows old and, in a sudden moment, he offers his soul in return for perpetual youth. While his beauty remains unblemished, the portrait begins to reflect the wildness and degradation of his soul as he surrenders to a worship of pleasure and infinite passion.’

2 thoughts on “Lectures en anglès per al curs 2017-2018

  1. Lleugerament decebut perquè aquesta vegada no hi ha cap Pratchett, però malgrat això hi ha el llibre d’en Moore que el vaig llegir fa 7 anys i em va agradar molt o sigui que quedes perdonat.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.