Un futur doctor tècnicament divertit

Les dues últimes setmanes he ignorat tots els amics i les obligacions per poder acabar d’escriure la tesi doctoral a temps. Em queda una setmana per dispositar-la. Però em vaig agafar un matí lliure..

Fa dues setmana el Dr Matthew Murtha em va invitar al seu programa de ràdio, Technically Funny (dt-dj, 10 am – 12 pm a Barcelona City FM). Technically Funny uneix música, ciència i humor. Ens ho vam passar molt bé, però no hi ha cap gravació del programa.

Ara bé, fa un any vaig ser l’invitat del Matt i de la seva copresentadora Hannah Becker a Comics Curing Cancer, predecessor de Technically Funny, que es gravava en viu al Kosmobar, que ja està tancat. Afortunadament [?], he aconseguit una còpia de l’arxiu i avui el comparteixo amb vosaltres. Us pot servir per practicar l’anglès si el porteu una mica fluix.

CCC Technically Funny

Foto de l’entrevista, octubre 2016 [photo©: Yoran Beldengrün]

00:00 Cançó d’obertura.

01:00 Benvinguda amb el Dr Matthew Murtha i la Hannah Becker.

05:00 Notícies científiques amb humor, que inclou la producció d’alcohol, els ximpanzès que fan servir eines, la diferenciació de cèl·lules mare, la regla dels 5 segons i fer òvuls sense ovaris.

17:00 Entrevista, que inclou la pronunciació correcta del meu nom, per què vaig escollir fer ciència, la meva feina amb el Diccionari de química,  la recerca d’alguna cosa que pugui considerar la meva preferida, els quatre elements nous, els meus estudis sobre contaminació en organismes marins i en peix i marisc, com obtenir mostres de dofí, com analitzar la contaminació en dofins i el risc en el consum de peix.

47:00 Preguntes del públic, que inclou més risc en el consum de peix i més anàlisi de dofins.

54:30 Joc final.

57:00 Comiat.

3 thoughts on “Un futur doctor tècnicament divertit

  1. Retroenllaç: ‘After-lab with Science Comedy’ | Traduquímica et al.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.