Cap d’any al Vaticà

Aquests som nosaltres.

Ara que quasi tothom s’ha recuperat de la nit de cap d’any ja puc comentar-la. M’havia d’assegurar que estàveu en plenes facultats per llegir, que sabem que alguns han trigat uns dies a tornar a la vida.

Per tercer cop consecutiu, em van invitar al sopar de gala del Vaticà. Però no el Vaticà que tothom coneix, en aquell no entraríem cap dels invitats, d’entrada perquè fem servir preservatiu i no anem de putes —uns delinqüents. És un Vaticà més familiar, a Barcelona, amb uns ministeris diferents; però el seu parquet i els seus menjars no han d’envejar res als de Roma.

Els anys anteriors a entrar al Vaticà improvisava cada any una nit diferent a última hora sense gaires ganes. Però t’acostumes fàcilment a que algú passi dos dies tancat a la cuina preparant quantitats inhumanes de menjar exquisit per posar-te com un porc al crit de “No m’esteu menjant res!”

Després del sopar vaig fer una variació a la dinàmica dels altres dos anys de sortir de festa amb els comensals del Vaticà per anar a casa d’una amiga. Ja em va anar bé que m’hi hagués invitat perquè aquell matí m’havia posat malalt i no em convenia forçar-me. Tal com tenia el cap pensava que la nit se’m faria llarga, però les quatre hores que vaig estar a casa de l’amiga van passar volant.

En resum va ser una bona entrada d’any.

Pregunta no retòrica: I vosaltres on vau passar la nit de cap d’any?

4 thoughts on “Cap d’any al Vaticà

  1. Va, com que sempre et queixes que no et deixem comentaris… T’ho explicaré!
    A casa de la meva cosina, ballant i saltant! jejeje

  2. Eugènia, és realment una bona manera. Per què deu ser que la gent de la nostra edat ja no celebrem cap d’any en discoteques i ens comencem a quedar a casa?… Ens fem grans 😛

    Sophia, bon any igualment. Que de ben segur que el tindràs, positiva com tu ets (com a mínim ho sembles).

  3. Retroenllaç: 2013, un dels millors anys de la meva vida « Visc en un bloc

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.