L’interessant i desconegut pont de febrer

Potser no tothom coneix el pont de febrer, probablement perquè me’l vaig inventar casualment a principis d’aquesta setmana. És un pont per a celebrar els retrobaments, tant amb antics amics com amb tu mateix.

Aquesta setmana no vaig passar el cap de setmana a Vilafranca, com ja sabeu, vaig estar a Barcelona celebrant el MIR. Però com que la tècnica de la motxilla és una cosa necessària per a l’alimentació d’un servidor, diumenge vaig anar-hi. Com que ja no tinc gaire feina al laboratori, vaig decidir quedar-me a Vilafranca un dia més i tornar dimarts a Barcelona.

Vaig dedicar el dilluns a la introspecció, a decidir què faria a partir de final de mes, quan hagi acabat el màster de química. I vaig decidir dedicar-me a la contemplació filosòfica; que potser no significa res, però sona a treballar poc i m’agrada. Seguiré donant classes a l’escola els dijous i divendres i la resta de la setmana seran per a passejar, culturitzar-me i redactar el treball del màster de correcció lingüística.

El mateix dilluns vaig començar a viure la meva nova vida relaxada i vaig sortir a fer un tomb abans de sopar. Quan quasi tornava a ser a casa, vaig trobar-me una antiga amiga que s’anava a trobar amb una altra i m’hi vaig unir amb molt de gust. Que en feia de temps que no ens vèiem i ens explicàvem les coses! Dimarts, una dona que no entén el concepte atenció ràpida de La Caixa va fer que perdés l’autobús cap a Barcelona i ho vaig entendre com un senyal per prolongar el misticisme un dia més. Dimecres ja vaig anar al laboratori despertant enveges pel meu pont de febrer i encara per la tarda em va trucar una altra amiga que passava casualment per la facultat i vam fer un cafè.

Crec que m’agradarà la meva nova vida.

Pregunta: Quins plans de vida teniu a curt termini?

4 thoughts on “L’interessant i desconegut pont de febrer

  1. Jo soc contemplador filosòfic i humanista. T’ho recomano! A curt termini toca relacionar-se amb els colegues al bar de sempre i gaudint d’una golejada del barça… potser no t’agrada el futbol pero tinc un bon amic que es de l’Atlètic de Madrid, i clar, així els partits són més divertits…! En conclusió, a curt termini espero no tornar amb taxi avui! XD

  2. Retroenllaç: Corro, corro pels carrers, corro « Visc en un bloc

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.