Segons Google Reader hem actualitzat l’estació

Que no us enganyin dient que queda una setmana d’estiu. Encara que el calendari marqui l’inici de la tardor d’aquí a una setmana, s’han acabat les vacances i ja som tots aquí per bé o per mal.

Cada any a principi de setembre tornem a la mateixa rutina. La mateixa? Bé, la majoria de gent sí; jo no del tot. Si bé hi ha punt en comú i d’un any per l’altre sempre conservo alguna cosa, el que conservo un any ho canvio el següent i de moment no he passat més de dos anys iguals —si obviem l’escola, quan encara no tenia poder de decisió.

Oh, no! Una entrada filosòfica! No podríeu anar més desencaminats. Parlant de mirar enrere i de canviar he pensat en el bloc; una de les coses que també he abandonat una mica per diners aquest estiu, sobretot els blocs dels altres —alguns han trobat a faltar els meus comentaris.

La qüestió és que de vegades, quan poso un enllaç a una entrada passada o quan algú en llegeix una, les reviso i hi trobo paraules o expressions millorables, imatges mal encaixades, absència absoluta de negretes i cursives que estructurin el text —com escrivia al principi. Llavors penso que si és una entrada que encara s’ha de llegir, he de corregir-ho. I ho faig.

I aquí és on entra Google Reader, que he comprovat que segons quins canvis facis ho considera una actualització i segons quins facis, no. Vaja, que si qualsevol dia rebeu avisos de vuit entrades noves de cop, pot ser que només hi hagi una cursiva o un pronom diferent o que hagi reestructurat les etiquetes. I que jo tenia raó: si ens poguéssim subscriure a les nostres pròpies vides a Google Reader, ens marcaria que tants canvis vol dir que hem actualitzat l’estació.

5 thoughts on “Segons Google Reader hem actualitzat l’estació

  1. M’acaba de passar això que dius. He afegit una frase al post d’ahir perquè volia posar un enllaç, i he vist que les barres actualitzadores de blogger l’han donat com a nou. En canvi aquí el reader ha estat espavilat, mira tu, no li ha colat. En aquest cas tant m’és, és clar, com que és d’ahir, i fins i tot pot interessar que la gent vagi a l’enllaç que he posat, ja m’està bé que s’actualitzi. Però si fem això que dius tu de corregir alguna cosa antiga que fa mal a la vista no cal!!

  2. Ara ho entenc tot! I jo que em pensava que el reader no funcionava del tot (de fet esborra les entrades que no he llegit i que són molt antigues) quan em mostrava articles teus de fa un parell d’anys…

  3. Sí, ja he vist que últimament ho esborra tot. Però vaja, de fa un parell d’anys dubto que et posi res meu, que fa poc més d’un any que vaig començar 😛

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.