El sexe matinal és quasi escatològic

No és bonic.

Sovint, en broma o no, es fa la típica pregunta de quin és el moment preferit del dia per al sexe. Hi ha moltes opcions, totes comprensibles, excepte una: quan et despertes.

És molt fàcil veure per què el sexe a primera hora del matí no és humà ni digne. Penseu en quan sortiu de festa o teniu una cita. Com us arregleu? Aneu nets, ben vestits, heu menjat —si la cita no és per un àpat—, us renteu les dents, us poseu desodorant i molts també colònia, us pentineu bé…

Diguem-ho d’una altra manera. Qui programaria una cita a les nou del matí i s’hi presentaria directament des del llit, sense cap preparació? Pijama, cabells esbullats, cos calent i potser mig suat, lleganyes als ulls, gana, alè carregat… Jo personalment no em sento atractiu ni còmode. I ni la persona més seductora del món em despertaria l’erotisme en aquest estat.

Sí, és molt bonic despertar amb algú al costat i abraçar-vos i fer-vos un petonet de bon dia a la galta; però si es vol anar a majors: una dutxa, un bon esmorzar, acabar de despertar-vos i llavors sí. Si quan sortim al carrer donem qualitat, cuidem també als que entrem a casa.

8 thoughts on “El sexe matinal és quasi escatològic

 1. Jo discrepo, tot i que m’he trobat amb gent que pensa com tu. Per mi no hi ha millor manera de despertar-se que ‘anar a majors’. Però això, està clar, és per quan et despertes al costat d’una persona amb la que tens tota la confiança, és a dir, amb la parella, no amb qualsevol que t’hagis emportat a casa la nit abans. Però bé, qualsevol té les seves manies. Per triar, prefereixo l’hora de la migdiada.

 2. Doncs jo també discrepo!!!!
  amb bona companyia qualsevol hora es bona!!!!
  I que et despertin… amb tota la intenció d’anar a majors… és ben bona cosa!!!!
  També penso, però, com el XEXU…que si és amb qualsevol…doncs no!!! hi ha d’haver confiança.

  Una abraçada!!!

  http://www.facebook.com/jaltinc

 3. Precisament el problema és que es cometen molts crims amb l’excusa de la confiança. Ja diuen que la confiança fa…

  Quan dic que hem de cuidar els que entrem a casa em refereixo especialment als que hi entrem del tot. No ens hem de relaxar perquè hi hagi confiança, ens ho hem de treballar perquè ens aguanten regularment 😛

 4. Doncs jo aquest cop coincideixo amb l’ÒscarAzAl, no es pot generalitzar i sempre és bo trencar determinades rutines, però personalment, (quan tenia l’opció de practicar el tema), acabant-me de despertar no era el millor moment. Bé que et despertin a les 4 de la matinada per fer-ho quan falten poques hores per que soni el despertador per anar a treballar també té tela, ara em fa gràcia però quan m’ho feien…

 5. Tot és qüestió de moments!!!! I trobo que hi a moments per tot!!!
  Lo de que et despertin a segons quina hora, crec que depèn mooolt de en quina etapa de la relació estiguis… i realment, no es pot generalitzar!!!
  Sé que en determinats moments, un prefereix dormir cinc minuts més que no pas fer res que a sobre cansi,….. oi????

 6. Retroenllaç: Estadístiques per omplir « Visc en un bloc

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.