Convertiu la tardor en primavera en només tres passos

S’ha acabat l’estiu i ja tenim la tardor aquí. Obligatòriament? Bé, això depèn de vosaltres.

Us he de comunicar que he descobert la manera de saltar de l’estiu directament una altra vegada fins a la primavera. No asseguro que pugueu empalmar amb el següent estiu, però com a mínim tindreu uns mesos de flors i papallones. És tan fàcil com seguir aquests tres passos:

1. Aconseguiu feina de professor d’anglès en una acadèmia imoprtant de la capital.

2. Assegureu-vos que facin seminaris sobre metodologia de treball i recursos educatius.

3. Assegueu-vos a primera fila a la sessió de com treure el màxim profit dels vídeos a classe amb cara de fascinats, boca oberta, ulls brillants i com taronges. Quan qui fa la ponència us pregunti “What do you think, Òscar?” al final de tot perquè se us nota a la mirada que viviu enamorades, respongueu “I like it.” intentant que no se us escapi un you en comptes de it.

I si teniu la sort que no torni al seu país després d’això —que no és el meu cas—, ja no podeu demanar res més. En tot cas, el que no heu de fer mai és explicar-ho a la vostra parella, que després us ho sentiu retreure tres dies seguits. I si escriviu un bloc i sabeu que el llegeix, no ho publiqueu!

4 thoughts on “Convertiu la tardor en primavera en només tres passos

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.