De bon rotllo

Avui us parlaré d’un assumpte que pot sonar banal, però és una de les coses que em molesten més en aquest món i tot documentant-me abans d’escriure he descobert que de banal no en té res.

Fa un temps indeterminat superior a un any vaig sentir que dos terços de la població orienta el paper higiènic cap endavant, en direcció a l’usuari, i un terç ho fa cap endarrere, cap a la paret.

Fins a aquell moment no m’havia plantejat mai la possibilitat de l’altra posició perquè jo sempre havia vist la mateixa. Fa uns mesos, però, això va canviar —i jo no vull assenyalar ningú, però a casa ja només en som dos. Sóc conscient que no he especificat quina és la meva posició. Pressuposo que considereu que ho faig de la manera correcta; perquè realment hi ha una manera correcta.

Els motius per posar-lo cap endavant són nombrosos. D’entrada s’evita el contacte del paper que fregarà les intimitats amb la paret, factor higiènic que hauria de ser suficient. Si no ho semblés, encara es podria al•legar facilitat de manipulació. La Viquipèdia en castellà [que és estrany que una entrada tan pròxima a l’escatologia no existeixi en català] afegeix que quan hi ha dibuixos estan orientats per ser vistos en aquesta posició.

Els motius per posar-lo cap endarrere són inexistents o estúpids, com ara que és molt més difícil que es desenrotlli accidentalment en cas de terratrèmol, principal preocupació de qui veu caure casa seva a trossos.

Com ho veieu vosaltres?

5 thoughts on “De bon rotllo

  1. Exactament, Montse; seguidors com cal i el Pons. Tot i que estic segur que quan el posa vertical ho fa amb la tira cap a ell i ha votat cap endavant. I l’enquesta també m’indica que si algun dia busco un minyó o minyona, puc comptar amb vosaltres.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.