FM SQM 2012

Com cada any per aquestes dates toca anomenar Sant Quintí de Mediona, el meu poble d’estiu tot i que cada vegada menys, al bloc.

Havent fet tots els campaments abans de l’agost, aquest any he pogut fer acte de presència a la festa major de Sant Quintí. Fins i tot he tingut temps a passar primer per les de Gràcia, ja que aquest any és el meu barri —ja veurem l’any que ve. S’ha de tenir en compte que aquest cop potser és quan més temps havia estat sense anar al poble perquè l’estiu passat vaig estar de campaments i l’últim Nadal era fora del país, o sigui que ni família ni amics no m’havien vist el pèl en molt de temps. De fet, no van perdre l’ocasió de recordar-m’ho; però jo els deia que com a mínim ells poden seguir els detalls de la meva vida per aquí, que jo no tinc cap bloc on llegir com els va la vida.

Llucifer durant el correfoc.

Pel que fa a la família, vaig fer un dinar amb el pare, l’àvia i els germans. Després de dinar la meva germana va insistir a ensenyar-me el pis on viu amb el seu xicot i a fer-me guanyar-los una partida al Trivial. Sorprenentment, vaig passar tota la tarda amb ella pels carrers veient el cercavila. També vaig trobar tiets i cosins cada dia i per tot arreu, és el que tenen els pobles petits —i l’endogàmia que els caracteritza.

Respecte als amics, abans de l’empalmada vaig sopar amb alguns i vaig socialitzar amb altres durant l’orquestra. Del ball cal destacar que una amiga coneixia un dels músics i es va posar a cridar-lo davant de l’escenari amb la consegüent aturada de l’espectacle per detectar qui era la fan embogida. Algun dia em relacionaré amb algú equilibrat i trobaré a faltar aquestes coses. Acabat el concert vam baixar al poliesportiu, on hi havia un DJ nou que posava una música infumable i del que tothom fugia, tret dels chonis prepúbers desconeguts que es barallaven davant de l’equip de música.

Aquests dies de festa major a Sant Quintí han estat molt millors del que esperava, probablement la festa major en què m’he divertit més dels últims anys, malgrat la broma del DJ.

7 thoughts on “FM SQM 2012

  1. L’any que tornis, t’espera la venjança al Trivial. No et pensis que això queda així!!!! Sorprenentment, em va agradar veure el cercavila amb tu!!!

  2. Doncs jo estic passant uns dies a la meva vila, Vilafranca del Penedès, perquè ara és festa major. I no seré jo qui vacil·li, però digues a algú d’aquí que no és la més típica…

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.