Els vespres abans de començar les classes

Sí, estimats lectors, demà comencen les classes d’anglès. Potser és per això que he aprofitat els últims vespres, tot i que no m’importaria mantenir el ritme.

Dijous de la setmana passada vaig passar per la plaça de Sant Jaume a fer pinya després de la trobada entre Mas i Rajoy per afirmar el que ja se sabia, que no hi hauria pacte fiscal. Després vaig improvisar un sopar pel Gòtic amb una companya de l’escola, que també em va fer de professora per al Proficiency.

El sopar de divendres va tenir més classe. Una noia de Sarrià que celebra un sopar d’amigues de l’escola cada any per la Mercè m’hi va invitar perquè s’hi preveia poca assistència. Així doncs, vaig gaudir de la conversa accelerada i pujada de to de quatre desconegudes que, desafortunadament, ja se sentien massa grans per acompanyar-nos al centre després.

A principi de setmana la de Sarrià em va tornar a invitar a sopar, aquest cop amb una amiga comuna i perquè m’ho havia guanyat ajudant-la a traduir el seu currículum, i vam aprofitar que té uns quants xecs gurmet per gastar.

El proppassat dijous va tornar a sorgir un sopar, aquest cop en un restaurant peruà —crec— amb un químic, que em va invitar a presenciar la seva classe de swing el dia següent.

I així vaig passar el vespre de divendres ballant swing i escalfant motors pel que m’esperava més tard aquell mateix dia amb un traductor.

I el millor és que, entre invitacions i llocs barats, la festa m’ha sortit prou econòmica. No hi ha res com tenir bons amics amb bons recursos i no haver començat les classes.

5 thoughts on “Els vespres abans de començar les classes

  1. Retroenllaç: Swing a tothora « Visc en un bloc

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.