Control d’alcoholèmia

El saber popular de vegades és cert i de vegades no (recordem el cas de l’estruç). Bé, avui us exposo dades que, per ara, confirmen la veracitat d’una teoria.

Un amic em va dir fa uns mesos que si beus el dilluns, beus tota la setmana. Evidentment, no parlava d’aigua —que crec que la majoria de nosaltres veu diàriament—, sinó d’alcohol. Però no compta beure intencionadament per provocar-te una setmana etílica. Ha de ser un fet espontani sense objectius més enllà d’aquell glop.

Em va comunicar la seva teoria un divendres i tres dies després, un dilluns, vaig fer una clara amb algú que ja no recordo perquè no és part important del raonament. En aquell moment no me’n vaig adonar, però l’endemà ho vaig recordar quan aixecava una altra copa. Sí, la teoria es va complir com si hagués estat una profecia.

Hola, em dic Òscar i escric un bloc.

Podeu argumentar que va ser casualitat, suggestió o creació intencionada de contingut per al bloc. Però hi ha un motiu pel qual us ho explico avui, i és que dilluns de la setmana passada vaig improvisar una copa després de la feina amb la companya que em va preparar pel Proficiency. Efectivament; hi va haver swing, hi va haver Castanyada, hi va haver pont, i encara més swing; i cada dia l’etanol em va córrer per les venes, si bé en quantitats moderades.

No us voldria preocupar, però aquest dilluns vam repetir amb la professora i ahir vaig tornar a ballar…

2 thoughts on “Control d’alcoholèmia

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.