Silent Hill del Penedès

És el Nadal realment la vinguda d’un nadó? Ja no s’acaba el món? Existeixen les casualitats?

Sóc a Vilafranca pels àpats familiars i ahir abans de sopar vaig quedar amb un amic per aprofitar el viatge. Quan vaig sortir de casa una boira espessa em rodejava al més pur estil Silent Hill. Feia fred i quasi no es veia el final del carrer. Per sort, no havia sentit cap sirena i ara i adés un cotxe o una persona giraven la cantonada per indicar que cap ésser maligne no havia substituït els habitants de la vila.

Fa por sortir de casa. (font)

Fa por sortir de casa. (font)

Fos com fos, vaig trobar curiós que el dia abans de Nadal la vila esdevingués Silent Hill. És possible que aquest any no vegem l’adveniment del fill de Maria, sinó del fill d’Alessa Gillespie? No pot ser que els maies organitzessin tant de xivarri per no res.

Per acabar-ho d’adobar, el meu regal de Nadal ha estat el videojoc Silent Hill Origins. En tot cas, us aconsello que si un dia us trobeu al món de Silent Hill de debò, no porteu ulleres. En primer lloc, aquesta boira tan espesa diposita microgotes d’aigua que acaben impedint la visió. D’altra banda, seria un inconvenient que s’entelessin les ulleres a l’entrar en un edifici i no poder veure la bèstia que et persegueix o la que t’espera a dins. Després no digueu que no us he avisat.

6 thoughts on “Silent Hill del Penedès

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.