Odio el fred, però…

Ja ha passat la meitat de l’hivern, la meitat més freda, i la temperatura torna a pujar de mica en mica.

Mai no m’ha agradat el fred. Si hagués d’escollir, diria que gener és el pitjor mes de tots simplement per la temperatura. De fet, des que es parla de l’escalfament del planeta que he deixat de reciclar i de fer servir el transport públic. Em vaig comprar un cotxe i dues motos i els tinc engegats en primera constantment al garatge per veure si aconsegueixo contribuir a l’estiu permanent.

No obstant això, reconec que l’hivern té un encant que no té cap altre mes: la roba. És cert que no m’oposo a la visió de la carn en èpoques càlides, però el fred permet (obliga a) combinar diferents capes de roba. És l’ocasió ideal per lluir jerseis de coll alt, bufandes, abrics…

Estic triomfant amb aquesta jaqueta. (font)

Estic triomfant amb aquest abric. (font)

És per això que em sap una mica de greu que el febrer avanci, tot i que no cal patir, que ja estic preparant l’elegància d’entretemps.

6 thoughts on “Odio el fred, però…

  1. No m’agrada la canícula ni tampoc haver de sortir de casa embutida dins d’un munt de roba (em fa sentir com el ninot de michelín), però tret dels dies més extrems, tot es bo (ai, beneït clima mediterrani!)

    • Algú havia de sortir amb la típica excusa absurda. Jo crec que això només ho diu qui no ha passat fred de debò. Si tens en compte que el mecanisme del cos quan fa calor és, simplement, suar, cosa que no t’impedeix fer cap activitat, i que el mecanisme contra el fred és tremolar i encongir-se, no cal dir res més. Però diré més, perquè embutir-se dins de mil capes és incòmode (com diu la Montse), en canvi, els cossos nus suant són molt més agradables.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.