‘After Ever After’ – Jon Cozart (Paint)

Si no us sorprèn veure un vídeo en el meu blog és que fa poc que volteu per aquí. I si aquest és el primer cop que en poso un, hi deu haver un motiu aparentment important, no? Doncs, llegiu l’entrada, que és breu.

Introducing the artist.

Aquí teniu l’artista.

El proppassat 13 de març, Jon Cozart (Paint), un jove comediant musical nord-americà, va publicar la creació After Ever After, en què narra la història després del final feliç de quatre pel·lícules Disney. Deixant de banda el seu evident talent artístic, Jon Cozart introdueix hàbilment certes crítiques en temes d’ecologisme, la lluita antiterrorista o la colonització d’Amèrica.

A la seva pàgina de Facebook, una setmana després de la publicació del vídeo demanava voluntaris per traduir els subtítols al xinès i al japonès. Com a traductor i català no em vaig poder resistir a oferir-li la traducció a una llengua tan exòtica com és la nostra. Ell es va mostrar molt il·lusionat i agraït i fins i tot va demanar una mica d’informació sobre el català i el seu territori.

I ara us deixo que gaudiu del talent d’aquest noi i —per què no?— dels meus subtítols.

6 thoughts on “‘After Ever After’ – Jon Cozart (Paint)

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.