Insatisfet amb SEUR lingüísticament i més

És Nadal, època de regals i paquets, i això em fa recordar l’últim paquet que vaig rebre: l’encaminador1 per al pis nou.

El proppassat setembre vaig contractar una connexió a Internet per al pis nou i la companyia telefònica va dir que rebria l’encaminador a través de SEUR i que m’havia de posar en contacte per telèfon amb ells per al lliurament.

Em va il·lusionar que la gravació m’oferís atenció en català prement un número i el vaig prémer. Després d’uns llargs minuts d’espera amb música enllaunada de fons vaig penjar. Vaig repetir l’operació tres o quatre vegades, sempre amb el mateix resultat. Volent ser pràctic i pensant malament, vaig tornar a trucar, aquest cop sense prémer el número de l’atenció en català. No van passar deu segons que ja m’atenia algú en castellà. I ja està tot dit.

D’altra banda, vam quedar que traslladarien el paquet a l’oficina més propera a casa meva perquè jo no podia passar el matí o la tarda a casa esperant que el repartidor arribés a una hora indeterminada perquè treballo. Abans de recollir-lo, però, vaig tornar a trucar per confirmar que hi era com em van dir —amb més intents fallits d’atenció en català. Resulta que ni el paquet hi era ni tan sols hi havia cap registre de l’ordre del trasllat.

I així és, bàsicament, com es deixa un client insatisfet.

Logotip de l'empresa que em va fallar dues vegades en un sol lliurament

Logotip de l’empresa que em va fallar doblement en un sol lliurament

1 Forma normalitzada pel Consell Supervisor del Termcat del terme anglès router.
CA encaminador Dispositiu intermedi d’una xarxa de comunicació que s’encarrega de l’encaminament.
EN router
ES direccionador
ES router
FR programme d’acheminement
FR routeur

4 thoughts on “Insatisfet amb SEUR lingüísticament i més

    • Millor pensa que n’hi ha tantes trucades al número d’atenció en català que una sola persona no podrà mai atendre-les. Segur que han ficat 10-20 individus per atendre en castellà!

    • Tothom sap dir les coses com les diu tothom. Jo faig servir les altres paraules, a veure què passa.

      Respecte a això de les trucades podem pensar el que vulguem, però, malhauradament, les coses són el que són.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.