El problema: unes ratlles

Fa quasi un mes que vaig comprometre’m a publicar alguna cosa feta amb Photoshop abans de novembre. Vaig fer-ho públicament per sotmetre’m a la cruel crítica de l’opinió i el menyspreu popular en cas que no complís. Bé, es demostra que o bé el poble és molt poc crític, o bé li importa un cogombre el que faci o deixi de fer. El dubte em té dividit, però alguna cosa em diu que més aviat és la segona.

El fet és que la necessitat d’una taula digitalitzadora es fa notar. Puc escanejar i pintar dibuixos grans i fins i tot alguns petits si les línies no estan gaire juntes, però no és el mateix. El problema principal és que he de fer servir els traços a llapis o amb perfilador escanejats perquè, com ja he dit, no els puc fer amb el ratolí. Amb el ratolí tàctil puc arribar a cert nivell de precisió, però calen molts intents i paciència i el resultat és deficient.

El que vull dir és que segurament hauré d’esperar a ajuntar alguns euros per la taula. Per això us animo a fer-me una donació lliure d’un euro per lector, que amb el que en trauria me’n podria comprar una de decent. Però si no us molesteu a menysprear-me, encara menys em donareu diners. O sigui que us deixo amb una petita mostra de dibuix deficient fet amb el ratolí tàctil comparat amb el traç manual normal. A veure si us faig una mica de peneta i us oblideu que sou catalans l’estona suficient per fer una donació.

Tifa i Cloud i un escenari del FFVII.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.