Tot a mitges

Parella ballant un tango.

Recordeu les obres al meu carrer de la setmana passada? Si no les recordeu, mireu dues entrades abans. Ja han acabat. No feien gaire soroll, però treballaven a cinquanta centímetres de la meva porta i al darrere hi ha la cuina d’estar —com jo l’anomeno— i era bastant molest per cuinar o veure la televisió.

Doncs va tornar a marxar la llum el cap de setmana. Resulta que la meva mare era a casa aquell dia. Havia anat a veure la meva àvia i va aprofitar per visitar-me a mi i portar-me una mica (molt) de menjar amb el cotxe. És la tècnica de la motxilla al màxim exponent.

Era com un bufet lliure. Va treure algunes caixes del cotxe i les va disposar a la taula de la cuina d’estar. Jo només havia d’escollir tot el que em cabés a l’armari. La llum va marxar just en aquest moment. Ho vaig comprovar, no s’havien fos els ploms.

Vaig encendre una espelma que un company de pis havia deixat allà després de l’altra vegada i vaig continuar amb l’abastiment. Pocs minuts després vaig veure la llumeta del televisor encesa. Vaig intentar encendre els llums, però no funcionaven. Vaig provar diferents interruptors fins que vaig veure que la llum havia tornat parcialment. Hi havia llum a les habitacions, però no als lavabos; l’electricitat arribava a la nevera i al televisor, però no era suficient per encendre’ls.

Com sol passar en aquests casos, un grup de veïns es va reunir al carrer preguntant-se què passava. Tothom estava en la mateixa situació. Era molt estrany, però jo havia de marxar perquè tenia un sopar d’aniversari i no me’n vaig preocupar gaire. O sigui que vaig deixar el pis a media luz, però amb porteros y vecinos i sense cócteles ni amor.

2 thoughts on “Tot a mitges

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.