El Cirque du Soleil a Barcelona

Passem la vida pensant que els paletes són homes grassos de certa edat que posen maons i ensenyen la guardiola, però en realitat són uns artistes.

Un paleta atípic.

Han tornat a fer obres a casa. No ha estat gran cosa, només han instal·lat radiadors. El segon dia de la feina, no sé si per ventilar l’aire ple de pols, els paletes treballaven amb la porta del carrer oberta. Si tenim en compte que a casa tenim la cuina d’estar com a les sèries de televisió, això implica que quan em vaig llevar al matí vaig haver d’esmorzar i posar la rentadora a la vista del públic. Ara sé com se senten els de Gran Hermano.

La part important de la història és que mentre esmorzava veia unes cordes al carrer que penjaven d’algun lloc més amunt de l’edifici. Quan vaig marxar cap al laboratori vaig veure quatre cordes que queien des de la teulada fins a terra recorrent tota la façana. I allà a dalt, ben amunt, hi havia dos paletes que no feien res.

Després d’uns quants dies de veure’ls penjats sense fer res he deduït que no poden ser paletes i només se m’acudeixen dues opcions. O els veïns han tunejat el ninot penjant del Pare Noel per amortitzar-lo o el Cirque du Soleil anuncia un nou espectacle basat en la construcció d’una manera original.

Preguntes: Quan va ser l’última vegada que vau fer obres a casa? I vau veure la guardiola als paletes?

4 thoughts on “El Cirque du Soleil a Barcelona

  1. pffff… Fa un parell d’anys, i encara tinc el potro al cervell a les 8 del matí d’un dissabte… Haurien de pagar ells per fer obres!

    Sí, arquetip de paleta gras, amb el puro, la gorra i la calma…

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.