El 95 % dels monitors no es canvia mai la roba interior

Sempre es diu que els monitors som molt moderns, de mentalitat oberta, hippies; però a l’hora de la veritat resulta que la suposada bacanal es queda en un fet i amagar.

Fa anys que sóc monitor i, si bé és cert que sempre estan amb el sexe a la boca —perquè sempre en parlen, no en el sentit físic— i fan jocs entre ells amb petonets i ara es toquen aquí i ara allà, resulta que a l’hora de la veritat no s’atreveixen ni a canviar-se davant dels altres.

Moment tens en què sap que el miren i decideix posar-se el pijama a sobre.

Tenim habitacions mixtes i és molt fàcil que més d’una persona se’n vagin a dormir alhora. Es renten les dents i fan el que hagin de fer i quan es posen el pijama… es deixen la roba interior posada. És clar, hi ha gent que dorm en roba interior, però tothom? Ho dubto. I al matí veus com es vesteixen sobre dels mateixos calçotets o calces.

Per decència humana i perquè ho exigim als nens, suposarem que els monitors es canvien a diari. Llavors hem de pensar que ho fan al lavabo quan es renten la cara o amb el primer pipí del dia.

I on són aquelles ganes de gresca, els tocaments, les insinuacions, els jocs pujats de to? Tenim dues actituds contradictòries. Per una banda sempre busquen, per l’altra sempre s’amaguen. Com que l’única cosa confirmada és que van sortits al quadrat perquè no he vist mai què fan al lavabo quan no hi sóc; he de deduir que els monitors no es canvien la roba interior. Crec que és important que el món ho sàpiga.

6 thoughts on “El 95 % dels monitors no es canvia mai la roba interior

  1. Ai caram, els monitors. Això no ho sabia, però el que tenia clar és que els nens no es canvien els mitjons. Quan l’any passat el meu gran va tornar a casa va portar uns mitjons que eren… indescriptibles: vaig trigar deu segons a llençar-los a les escombraries (fracció orgànica) i a desinfectar la bossa i el nen a fons.

  2. Doncs nosaltres els revisem la roba quan surten de la dutxa. Si cal, els ensumem el cap per veure si s’hi han posat xampú. És cert que molts rondinen quan els fem canviar, però cap no baixa de les habitacions fins que no porta roba neta: Roba neta sobre un cos net! Fins i tot els fem una rentada a mitja estada. Amb nosaltres és més fàcil que tornin sense mitjons que amb mitjons bruts.

  3. Entraria en canviar-se al lavabo. En tot cas, de nit s’ha de deixar llibertat de moviment i respiració als genitals; no pot estar tot contingut i fent aquell caliu que fan unes hores al llit i haver d’esperar al vespre.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.