Tornar a l’escola no està malament, per ara

És octubre [obvietat]. Fa setmanes que han començat les classes [obvietat molesta]. M’he hagut d’aprendre un munt de noms nou de desenes de personetes que he conegut [no tan obvi]. Havíeu oblidat que sóc professor?

Aquest any tinc sis classes, com l’any passat de fet; dues de l’acadèmia i quatre de l’escola. A l’escola en realitat podria dir que tinc vuit classes, o com a mínim vuit grups, perquè ens partim els nens amb l’altra professora. És a dir, mitja classe ella i mitja jo, no és que partim els nens un per un; no crec que la directora hi estigués d’acord —o no amb la majoria. En total uns 150 menuts.

Els de l’acadèmia, els tinc dos cops per setmana. A l’escola tinc dues sessions setmanals amb sisè, una per grup, i una amb la resta, que vol dir que aquests em veuen dos cops al mes. Dues classes de l’escola estan prou atentes, una és odiada per tot el professorat i l’altra va una mica perduda —però són els més petits. A l’acadèmia tinc una classe que es mereix un monument i l’altra que fa que me’l mereixi jo. Tenen el mateix nivell, però amb uns podem treballar, jugar, fer conversa i no es queixen mai de res; mentre que els altres es queixen i demanen jocs constantment, però només funcionen amb la regla a la mà.

En tot cas, he començat el curs molt bé i estic content de com van les classes. Seguirem així —si ens deixen.

9 thoughts on “Tornar a l’escola no està malament, per ara

  1. Un dels meus punts dèbils com a mestre són els noms. Les classes noves d’aquest any, encara no em se la meitat dels noms, sort dels meus mapes de la classe i les llistes amb fotos que fan que se disimuli la meva dificultat. De totes maneres, tot això és acceptable, però aquí ve el que no: aquest és el segon curs amb una mateixa classe i encara intercanvio els noms a dos adolescents.
    Així que Òscar, don’t worry about it and enjoy them!

  2. Retroenllaç: Sol a classe « Visc en un bloc

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.