Perdut entre muntanyes

Aquesta nit passada vam creuar el meridià de l’estada que va començar diumenge passat a la Vall d’Aran.

Un estiu més m’aventuro en el món del campaments combinats d’anglès i esports. El sentit comú m’aconsellava no perdre dues setmanes a quasi tres-cents quilòmetres de casa, on sóc tan a prop de l’oceà Atlàntic com del mar Mediterrani. No obstant, el sentit comú no sempre és el millor conseller.

Tot i que em falta més el temps que els diners, la pau interior és més necessària que cap d’aquestes dues coses. Sortir de la nostra zona de confort i trencar absolutament la rutina és l’única manera de separar una època d’una altra i de no avorrir l’existència. El resultat és encara millor en un alberg perdut en una vall oblidada amb un grup reduït amb què les relacions s’aprofundeixen més. A sobre, el director de l’alberg no hi és mai i la cuinera és encantadora, és a dir que podem fer quasi tot el que vulguem, dins de la legalitat —generalment.

Vaja, que ja em perdonareu si aquests dies no mostro senyals de vida, que sóc a la muntanya purificant-me d’un any de vida urbana.

7 thoughts on “Perdut entre muntanyes

  1. Fas de monitor i encara tens temps de trobar pau interior? Ens has d’explicar com es fa això perquè el meu “campament” només és de dos nanos i de vegades aconsegueixen posar-me com una moto.

  2. mmm.. q bé oscar!:) quina enveja!!! disfruta d aquests dies i d’aquest entorn! ens veiem dijous 12!? tenim una cita!:)

  3. És que ho reparteixes malament, Montse. En comptes de tenir pocs nens molts dies a l’any, has de tenir molts nens pocs dies a l’any. Així es molesten entre ells i quan es comencen a acabar les coses divertides a fer els perds de vista i quedes com un senyor.

    Adriana, vigila que se’m posaran gelosos.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.