Antologia d’aniversaris – 3

I per fi sabreu què va passar quan vaig haver fet les 27 voltes al Sol.

Dimarts havent sopat vaig decidir que, un cop més, estaria despert a l’hora exacta del meu naixement. La qüestió és que sortir un dimarts no és com sortir un divendres i tots els amics anaven a dormir d’hora. Aquesta reflexió em va portar a un parell de bars en què vaig tenir poques converses rellevants. A l’últim bar hi havia una transsexual intercalant playbacks en un monòleg hilarantment vulgar. Aquells acudits van ser els testimonis del canvi de xifra.

I que cremin per molts anys.

Dimecres em vaig llevar relativament d’hora per sortir a comprar-me uns regals. Fer-te el regals tu mateix és genial perquè t’agraden tots i, a més, saps que no és un regal de compromís, que surt del cor. A la tarda vaig idear un pla per la nit següent, però aquella nit tocava ballar swing.

Amb una difusió d’última hora i quasi reduïda a qui m’havia felicitat, dijous vaig celebrar l’aniversari amb un soparet a casa amb globus al sostre i videojòquei i tot. Sorprenentment, no vaig fer cap biquini. Vam riure tant com vam parlar i em van fer bufar una espelma sobre un pot de gelat que vam compartir a cullerades abans de traslladar-nos a un bar a fer l’última copa —tot i que dos convidats van haver de marxar amb motius vàlids. Va ser una nit màgica per tancar l’aniversari amb gent que m’estima de debò. I no és bonic?

4 thoughts on “Antologia d’aniversaris – 3

  1. ja veig d’aquí menys d’un mes el meu aniversari no té pinta que sigui tan bonic >_< a sobre perquè ja se que em tocarà compartir festa amb una amiga que anys 2 dies abans i amb la dona d'un amic que fa anys l'endemà

  2. Em sap greu. Jo conec una desena de persones del mateix dia que jo i un bon grapat de dies propers. El que passa és que sóc prou llest per mantenir-hi distàncies i d’aquesta manera evito compartir festa.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.