Històries d’una drag queen: la taula periòdica

Ahir, 7 de febrer, va ser el dia de la taula periòdica. No us crèieu que se m’havia oblidat, oi? Ja sabeu que m’encanta parlar d’aquesta meravella de la sistematizació de la química. Però aquest cop és la Lana Vuli qui ho fa, amb una adaptació de les meves divagacions de fa dotze anys.

La Lana, drag queen científica des de gener del 2017, explica com la taula periòdica dels elements va arribar a ser com és. La història inclou primeres idees absurdes, grans idees poc populars i gent robant el crèdit d’altres. Com en la ciència contemporània!

Espero que us agradi perquè té moltes més coses preparades.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.