Quan llevar-se ben d’hora, ben d’hora, no és suficient

Probablement la majoria no us n’heu adonat, però he estat una setmana sencera sense publicar res! La raó és senzilla: fi de curs.

Sí, als professors els exàmens també ens donen feina i, a més, no la podem distribuir en petites quantitats al llarg d’unes setmanes perquè hem de corregir un munt de proves en una setmana o menys. A part d’això, tinc altres feinetes i terminis a complir. De la mateixa manera que tots sabeu que tinc moltes virtuts, també sabeu que la manipulació del temps no n’és una. Era inevitable que algun aspecte de la meva vida se’n ressentís. El que es pot es recupera, i el que no, es descupera.

Per sort, el bloc no és excessivament difícil de mantenir. És més, avui us porto una agradable —espero— sorpresa, i és que he començat la digitalització del meu còmic de Final Fantasy VII a l’estil Bola de Drac Z Kai que us vaig prometre. El més espavilats us deveu haver adonat que us ho anuncio avui que és dia 7, com el número del còmic. Serà, precisament, el pròxim dia 7 quan podreu veure el primer lliurament. I fixeu-vos si sóc bona persona que us mostro, com a primícia, una miniatura de la primera pàgina —dels temps en què encara havia de perfeccionar l’estil.

Algun dia això valdrà milions!

5 thoughts on “Quan llevar-se ben d’hora, ben d’hora, no és suficient

  1. Llevar-se ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora seria més fàcil si no anéssim a dormir tan tard, tan tard, tan tard. Si més no, el teu mal té data de caducitat (o no). Ep, però si mai trobes la fórmula dels dies de 28 hores, no t’estiguis de dir-nos-la (n’hi ha que n’anem molt necessitats 😦 )

  2. Pons, trigo el mateix a retocar quatre pàgines del còmic que a escriure una entrada. Potser menys i tot. O sigui que em dedico a les dues coses. Sempre he estat molt diplomàtic jo.

    Bé, Montse, part del mal acabarà amb aquest més, l’altra acabarà amb l’any. El més trist és que llavors ja n’hauré agafat un altre, que em conec.

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.