Compte enrera per a l’estiu

Queda poc perquè arribi l’estiu, cosa que un col·lectiu notem més que els altres. No, no parlo dels professors, parlo dels monitors.

Les colònies no s’improvisen a mesura que s’han de fer, sinó que es preparen amb mesos d’antelació. Bé, si algun cop hi heu inscrit algun fill o us hi heu inscrit vosaltres mateixos, recordareu que ho vau fer mesos abans. I això és només per assignar places. Imagineu tota la feinada d’aconseguir i distribuir monitors i programar activitats.

Dissabte passat vam tenir una sessió formativa de monitors. Aquest any era un seguit de conferències amb taula rodona. Ara que no ens llegeix ningú us diré que, per a nosaltres, el més important del dia és retrobar els companys. És indescriptible la joia de veure els amics d’una convivència intensa de dos o sis setmanes l’estiu passat, totes les coses que us heu d’explicar i de preguntar, les ganes i la impossibilitat d’aturar-te amb tothom i de perseguir tothom que veus de lluny i dedicar-los hores i abraçades.

Si fos per nosaltres, ens hi quedaríem i faríem unes estades de monitors, que seria una comuna de gent que gaudeix violant totes les teories d’espai vital existents amb mostres d’afecte desproporcionades sense deixar de ser reals. I saps que els trobaràs a faltar quan t’adones que no coincidiu en cap estada. Ara, també val a dir que si no fos una relació d’exposició limitada, dubto que fos tot tan bonic. Però ho és.

5 thoughts on “Compte enrera per a l’estiu

  1. Hahaha! Té gràcia la teva reflexió si no fos una relació d’exposició limitada, dubto que fos tot tan bonic. Sis setmanes no és prou temps com perquè arrelin els mals rotllos, oi? Bon estiu! 😀

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.