Any sabàtic: vergonya, normes i alcohol

Fa quasi vuit anys vaig obrir un blog —o dos blogs bessons. Els quatre primers anys la producció era frenètica, amb 8-10 entrades al mes. Els altres quatre anys, a part de combinats amb un doctorat en gran part, han volgut estar més elaborats, amb 1-2 entrades al mes.

Amb més de 450 entrades originals publicades, sap greu que el contingut acumuli pols virtual al servidor de WordPress. Per això dedico el 2018 a recuperar velles joies, fet que no impedeix que caiguin coses noves.

Vergüenza lingüística del Ministerio de España. 2016. Mi desastrosa experiencia al intentar usar la herramienta para la facturación electrónica del Ministerio. Como si ser autónomo no fuera suficiente castigo.

Paraules que, sorprenentment (o no), són normatives. 2013. Façana o fatxada, pistatxo o festuc, pròxim o proper? O totes? O depèn?

La terminologia en les ciències de la vida, en la química i en el món educatiu. 2014. La Societat Catalana de Terminologia va publicar un volum amb criteris i recursos terminològics en els temes del títol del volum. Podeu descarregar-lo gratuïtament i, sí, inclou un apartat escrit per un servidor.

Conspiració química: només has begut un tipus d’alcohol. 2016. A tothom li agraden les conspiracions i de tots els alcohols que existeixen només un es pot beure realment.

One thought on “Any sabàtic: vergonya, normes i alcohol

  1. Això de recuperar vell posts em recorda sospitosament a la meva secció dels dimarts vintage

    450 posts! Això ho vaig complir jo al tercer any de vida de blog, per allà al 2009, història antiga, però ja sabem que lo important es la qualitat, no la quantitat, i en això també et supero, per suposat 😛

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.